UFC

Derrick Lewis sprema nešto posebno za subotnji meč: ‘Radio sam u garaži na tome, moji treneri nemaju ništa s tim‘

Derrick Lewis 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Trenutno nije u najboljem stanju što se tiče omjera pobjeda i poraza, no jedan atraktivan nokaut može promijeniti dosta toga

Karijera Derricka Lewisa već neko vrijeme nije u najboljem stanju. Od ljeta 2021. godine odradio je sedam mečeva, a od toga je pobijedio samo dva. Posljednji poraz doživio je krajem prošle godine od Jailtona Almeide, a ovoga vikenda se vraća u akciju te će i predvoditi UFC-ov event.

Protivnik će mu biti Rodrigo Nascimento, borac koji je u posljednja tri UFC nastupa ostvario tri pobjede. Lewis je jučer rekao kako za subotnji ‘‘main event‘‘ sprema nešto posebno, a rekao je i da se osjeća kao da je tek sada ušao u svoj ‘‘prime‘‘:

‘‘Oko ove borbe sam uzbuđen više nego oko bilo koje druge koju sam imao. Oderao sam guzicu trenirajući za nju i nemam nikakvih ozljeda. Osjećam se zdravo. Imam manje od pet kilograma za skinuti, a obično to bude i preko 10. Imam manje od pet kilograma za skinuti‘‘, rekao je Lewis na ‘‘media dayju‘‘.

‘‘Sada se osjećam jako dobro. Zapravo, osjećam se kao da sam tek sada u svom ‘primeu‘. Kada sam bio u dvadesetima i tridesetima, nisam se osjećao ovako dobro. Sada se osjećam fantastično. Želim učiniti nešto specijalno, na tome smo radili u mojoj garaži. Ono što ću učiniti u prvoj minuti borbe, moji treneri nemaju ništa s tim‘‘, dodao je.

Ukoliko izgubi i ovu borbu, pitanje je koliko ima smisla nastaviti s borbama. Trenutno nije u najboljem stanju što se tiče omjera pobjeda i poraza, no jedan atraktivan nokaut može promijeniti dosta toga. Barem je Lewis kadar učiniti takvo što, a u subotu ćemo vidjeti i hoće li uspjeti.

Linker
10. svibanj 2024 18:40