Dragan Blatnjak (arhiva)

 ROBERT FAJT/CROPIX Cropix
OČEKIVANI EPILOG

Stigle su kazne: Hajdukov tragičar s Poljuda preskače Dinamo, Karoglanovog pomoćnika čeka još dulja suspenzija

Još se čekaju ostale kazne za taj susret, ona klubu, kao i nastavak priče oko navodnog napada na suca
Piše: Frane VulasObjavljeno: 28. ožujak 2024. 18:42

Zbog isključenja koje su zaradili na posljednjoj prvenstvenoj utakmici Hajduka s Lokomotivom na Poljudu (1:2), pauzirat će neko vrijeme pomoćni trener Dragan Blatnjak i nogometaš Hajduka Dino Mikanović, piše Slobodna Dalmacija.

Desni bočni ‘bijelih‘ Mikanović koji je u tom susretu zbog napravljenih prekršaja zaradio dva žuta kartona dobio je utakmicu suspenzije te je uz to kažnjen s 400 eura. Mikanović bi trebao preskočiti samo prvenstveni derbi s Dinamom.

image

Dino Mikanović

TOM DUBRAVEC Cropix

Pomoćnik trenera Hajduka Mislava Karoglana Blatnjak je dobio crveni karton zbog opetovanog vrijeđanja suca Igora Pajača na poluvremenu susreta. Zbog toga je Blatnjak dobio dvije utakmice i tisuću eura kazne.

Još se čekaju ostale kazne za taj susret, ona klubu, kao i epilog ili barem nastavak priče oko navodnog napada na suca od strane djelatnice kluba. Hajduk je taj napad demantirao, dapače tvrdi na temelju snimke incidenta da je bilo obrnuto te je tražio od povjerenika natjecanja Josipa Breznog da hitno pokrene disciplinski postupak prema sucu Pajaču.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 03:43