Dani Olmo

 MUTSU KAWAMORI/AFLO/PROFIMEDIA
SUDAR U MADRIDU

VIDEO: Šou Danija Olma na Bernabéuu! Bivši dinamovac ‘tunelima‘ posramio Brazilce i neobranjivo pogodio

Španjolska će biti suparnik Vatrenih na nadolazećem Euru u Njemačkoj (15. lipnja u Berlinu)
Piše: SNObjavljeno: 26. ožujak 2024. 22:24

Dani Olmo podigao je Santiago Bernabéu na noge. U prijateljskoj utakmici između Španjolske i Brazila u Madridu (3:3), bivši Dinamov igrač režirao je potez utakmice u 36. minuti. Prije spomenutog trenutka Furija je povela pogotkom Rodriga iz kaznenog udarca.

Ofenzivac RB Leipziga u kaznenom se prostoru oslobodio dvojice čuvara na sličan način, prodavši im "tunele", a zatim neobranjivo pogodio brazilsku mrežu. Na 2:1 smanjio je Rodrygo, Realov napadač, koji je večeras igrao "u svom dvorištu".

>>> Pogodak Danija Olma pogledajte OVDJE <<<

U 50. minuti brazilsko čudo od djeteta, koje je već potpisalo za Real, Endrick zabija za 2:2, a u 86. je Rodri još jednom bio precizan s bijele točke i doveo Španjolce u novo vodstvo, no Paqueta je u 96. iz trećeg kaznenog udarca na utakmici postavio konačan rezultat.

Druga je to prijateljska utakmica Španjolaca u ožujku, a prije četiri dana pretrpjeli su poraz 0-1 od Kolumbije. Vatreni će upravo protiv Španjolske odigrati prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a taj je duel zakazan za 15. lipnja, u 18 sati u Berlinu.

Linker
26. ožujak 2024 23:31