Novak Đoković

 Victor Joly/dppi/shutterstock Editorial/profimedia
NEMA MIROVANJA

Novak Đoković ne staje na Ivaniševiću: Srbin prekida još jednu suradnju, viđen je i sa starim znancem?

S Talijanom je u kombinaciji od 2019. godina, a uskoro bi mogao stići kraj
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 28. travanj 2024. 11:19

Novak Đoković ne miruje. U svakom pogledu. U Beogradu se priprema za Masters turnir u Rimu, a istodobno traži nova trenerska rješenja kako bi spasio sezonu koja je počela jako loše po njega. Svibanj kuca na vrata, a najbolji srpski tenisač i najtrofejniji na svijetu svih vremena još nije osvojio ni jedan turnir ove godine...

I zato Novak traži nova rješenja. Ponekad i stara. Jer, kako špekuliraju srpski mediji, Đoković bi lako mogao vratiti u stručni tim svog bivšeg kondicijskog trenera Gebharda Gritscha, prenosi Slobodna Dlamacija. Naime, prvi tenisač svijeta viđen je ovih dana kako trenira s Austrijancem koji je bio zadužen za njegovu fizičku pripremljenost od 2009. do 2017. godine.

Suradnju s Gritschom raskinuo je nakon osvajanja prvog Roland Garrosa "zbog zasićenja". No, očito se zasitio i sadašnjeg trenera Marca Panichija, s kojim surađuje od 2019. godine, dočim trenira s Gritschom, piše Mondo.

Službene potvrde još nema, ali sve su naznake tu. Slabi rezultati ove sezone natjerali su Đokovića na promjene, prvo je promijenio trenera Gorana Ivaniševića, isto "zbog zasićenja", a sada odlazi još jedan član njegova tima.

S Goranom je ostao u prijateljskom odnosu, eksluzivno je to u Beogradu otkrio našoj novinarki Ivi Majić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Đoković ništa ne prepušta slučaju, ostala su još tri Grand Slam turnira sezone, te ono najvažnije, Olimpijske igre u Parizu.

image

Pub kviz Sportskih novosti Varaždin

Linker
28. travanj 2024 11:47