Zlatan Ibrahimović

 PIERO CRUCIATTI Afp
LEGENDA O OBITELJI

Ibrahimović otvorio dušu: ‘U dobrom sam odnosu s majkom, s ocem malo manje. Morate razumjeti Balkan...‘

‘Otac me je stvorio, ali otišao sam na višu razinu u smislu ekonomije i ostalog...‘
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2024. 19:24

Velikan nogometne igre, Zlatan Ibrahimović, dao je veliki intervju za YouTube kanal Anas Bukhash. Bivši švedski reprezentativac prošle je sezone zaključio bogatu karijeru u kojoj je nastupao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United i Los Angeles Galaxy. Trenutno obnaša funkciju savjetnika Milana.

Ibrahimović je u intervjuu u jednom trenutku počeo govoriti o svojem odnosu s roditeljima, braćom i sestrama.

- Obitelj nam je jako pomiješana. Moja majka je čistačica. Imam dvije sestre s mamine strane. Sa starijom nisam u kontaktu, a bliži sam s drugom, koja je također starija od mene, jer imamo istog oca i majku - rekao je Šveđanin i nastavio:

- Moj stariji brat preminuo je prije nekoliko godina, a imam i mlađeg brata s majčine strane. Imam dobar odnos s majkom, a malo manje dobar s ocem.

Nakon toga je razjasnio svoj odnos s ocem.

- No to ne znači da je on loš. Morate razumjeti Balkan, tamo je ponos velika stvar. Tko donosi hranu na stol, tko se brine o obitelji...

- Otac me je stvorio, ali otišao sam na višu razinu u smislu ekonomije i ostalog. Ostvario sam više toga. Ponos je takav da on ne želi pomoć, ne treba mu ništa. No ja mu ipak pomažem jer vjerujem u to - zaključio je Ibrahimović.

Linker
03. svibanj 2024 19:25