Nikola Vlašić

 FABIO FERRARI/LAPRESSE/PROFIMEDIA
MJESEC UOČI EURA

Zabrinjavajuće vijesti za Zlatka Dalića: Vatreni sam zatražio izmjenu i šepajući napustio teren u 28. minuti

Utakmica protiv Bologne bila mu je 33. u tekućoj sezoni Serie A, a propustio je samo dva susreta
Piše: SN/ HinaObjavljeno: 03. svibanj 2024. 21:34

U 28. minuti utakmice između Torina i Bologne, pri 0:0, Nikola Vlašić morao je napustiti teren. Nakon što je hrvatski reprezentativac glavom skrenuo loptu, koju je poslao njegov suigrač s vlastite polovice, 26-godišnji Splićanin odmah se spustio na travnjak i prstom gestikulirao kako ne može nastaviti.

Prema viđenim kadrovima, Vlašić se primio za područje prepone, a nakon što je ustanovljeno da ne može nastaviti dvoboj, šepajući je otišao prema klupi. Ivan Jurić, trener Torina, ekspresno je reagirao i u igru poslao Karola Linettyja.

Naravno, težina ozljede Vatrenog bit će poznata tek u nadolazećim danima, a scene iz Torina mogle bi zabrinuti Zlatka Dalića, s obzirom na to da izbornik hrvatske reprezentacije računa na Vlašićeve usluge za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Utakmica protiv Bologne bila mu je 33. u tekućoj sezoni Serie A, što znači kako je propustio samo dva susreta.

Susret je završio bez pogodaka. Nikola Moro je za Bolognu igrao od 59. minute. Četvrta Bologna sada ima 64 boda, jedan manje od trećeg Juventusa, a pet više od pete Rome, dok je Torino 10. sa 47 bodova. Inter je sa 89 bodova već osigurao svoj 20. "scudetto".

Linker
03. svibanj 2024 22:44