UFC

Jan Blachowicz: ‘Jon Jones je od mene pobjegao u tešku kategoriju, tada sam bio u svom ‘primeu‘!‘

Jan Blachowicz

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Što se tiče Jonesa, nadamo se da će konačno ući u kavez i da će to biti protiv Stipe Miočića, a ne protiv Pereire i Aspinalla kako je govorio proteklih dana

Bivšega prvaka Jana Blachowicza u kavezu nismo gledali od ljeta prošle godine i onog bliskog meča protiv trenutnog prvaka Alexa Pereire. Jan se još uvijek oporavlja od operacije ramena koju je nedavno imao, a još uvijek nije poznato kada bi se mogao vratiti u kavez. Jučer je rekao da bi novi meč protiv Pereira izgledao bitno drugačije, a onda je imao još jednu zanimljivu izjavu.

Blachowicz je 2020. godine postao prvakom poluteške kategorije, a titulu je obranio jednom. Sada tvrdi kako je Jon Jones u tešku kategoriju pobjegao upravo od njega, jer je, kako kaže, tada bio u ‘‘primeu‘‘:

‘‘Evo ja sam trenutno teškaš, tako da je otići u tešku kategoriju dosta lako. Volio bih gledati Jonesa kako se bori protiv Aspinalla, Pereire i mene. On je od mene pobjegao u tešku kategoriju jer sam tada bio u svom ‘primeu‘. Znao je da ukoliko uđe u kavez sa mnom, da će izgubiti. To je bila njegova najbolja odluka, da ode u tešku kategoriju‘‘, rekao je Blachowicz za Fanatics View.

‘‘On mi je i obećao tu borbu, tako da, nadam se da će se nekada i dogoditi negdje. Možda u dvorani, ili negdje u nekom dvorištu‘‘, dodao je uz smijeh.

Što se tiče Jonesa, nadamo se da će konačno ući u kavez i da će to biti protiv Stipe Miočića, a ne protiv Pereire i Aspinalla kako je govorio proteklih dana. Također, nadamo se i da će se Blachowicz oporaviti što prije i da ćemo ga uskoro opet gledati u novoj borbi.

Linker
09. svibanj 2024 13:36